intermediair  stichting jarige job

Voor veel kinderen is een verjaardag niet een vanzelfsprekend iets. Thuis is het inkomen te laag om er een feestje van te kunnen maken ....soms worden er kinderen ziek gemeld van school om maar niet te hoeven uitdelen. Dit kan en mag niet gebeuren in Nederland , en daarom ondersteunen wij als Stichting het goede werk van Stichting Jarige Job en zijn intermediair geworden ! Wij bedanken Stichting Jarige Job voor het vertrouwen in ons Team en wij bedanken alle donateurs voor het mogelijk maken van een verjaardag voor een kind. In de doos zitten slingers, een mix voor taart, uitdelen voor op school en een prachtig nieuw cadeau ! Dit alles om thuis een geweldige verjaardag mee te creëren, geen enkel kind wordt op deze manier van een verjaardag onthouden !  

hoe vraag je de box aan ?

De aanvraag gaat als volgt :

Stuur een email met de naam van het kind , het adres , geboortedatum en een korte omschrijving waarom jij de verjaardagsbox aan wilt vragen, dit kan zijn omdat er niet genoeg inkomsten zijn naar : sharon@stichtinghelpinghandsgeldermalsen.nl . 

Wij versturen voor jou de aanvraag van de verjaardagsbox naar Stichting Jarige Job. Deze box wordt gestuurd na controle naar het huisadres van de jarige .

Ook is het altijd mogelijk om Stichting Jarige Job te ondersteunen om het mogelijk te maken om ieder kind een verjaardag te geven waar het recht op heeft ! Sharon van Leeuwen en Karin Welgraven op bezoek namens de Stichting Helping Hands Geldermalsen bij Stichting Jarige Job . 

aanvraag :

Naam : 

Adres : 

Postcode :

Woonplaats : 

Telefoonnummer :

Emailadres : 

Geboortedatum kind : 

 

Naar sharon@stichtinghelpinghandsgeldermalsen.nl .op bezoek bij stichting jarige job !